Workshops    (Fredag - Söndag, kan du/ni  komma torsdag-kväll så gör det. Inga extra avgifter för fredagen som heldag, natten eller kvällsmaten!) 

 

Pris:  Båt Finval 510      4000 SEK     (max 3 pers, gärna 2) 

 

Mina workshops är ingenting som du tidigare stött på inom sportfiske sammanhang. Man borde i självfallet inte ens kalla det för en workshop utan mer av ett fiske-relax weekend med ekologisk mat och dryck med massor av fiskelära. Stuff som, tafsknytning och betes service, olika mete-riggar, spinnfiske-riggar etc. (Allt du knyter här kan du kostnadsfritt ta med dig hem för att ha som exemplar när du ska praktisera på egenhand. Med andra ord, om du hinner knyta 100 tafsar så får du ta med dig dom.) 
Efter varje dags praktik sätter vi oss ner med en kall och ett färsk-lagat viltmål för att diskutera upplevelserna vi haft under dagen så vi kan smälta igenom informationen vi har tjänat och applicera den på morgondagens fiskepass. Här kommer du själv kunna bestämma vad du vill fiska och hur du vill fiska det. Mitt mål är inte att ta dig till en fläck, peka på en plats och servera dig en stor fisk utan att du har en blekaste aning om hur och varför det hände. Mitt mål med det här är att du ska veta varför saker och ting händer under fiskepasset. Om du ens känner att det behövs så komma tillbaka max en eller två gånger till min lilla vuxen-fiske skola för att sen gå din helt egna väg med breda kunskaper i det fisket du vill bedriva och vidareutveckla. 

I priset ingår:


- Tre dagar lång föreläsning om allt och ingenting som berör fiske. Efter varje praktik-pass går vi igenom händelseförloppet och diskuterar vad vi kan tänkas göra bättre dagen efter eller vid nästa tillfälle då du är ställd inför samma situationer.

- Två kvällar av tackel-knytning och utrustnings praktik.  

- Ekologiska maträtter baserade på endast Vilt-kött  

- Dryck

- Boende i en av dom fiskigaste av miljöer. 

- Kajak och all annan tillhörande utrustning (All utrustning i Ryskens lada är the shits of the shits)

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Guiding

Alla guidningar bokas via ryskenfishing@gmail.com eller telefon +46 722 51 03 06

 

------------------------------------------------------------------------------------------

IMG_9458.jpg
DSC_0662.JPG


Föreläsningar, konsultation och Marknadsföringsfrågor...


Vänligen maila mig ditt behov så tar vi det därifrån och skräddarsyr en lösning.