En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 44

Ni har mailat sönder mig om den här fantomen... och jag har självklart styrt! 

Jag kan inte le på bilder... -Johan R. Säääkert, jag kommer hitta en där du är glad som fan. - Rysken

Han är den okrönte mästaren av ny fiskemedia på internet. Grundaren till ett av Europas största underhållnings-center för sportfiske, Kanal Gratis. Han är ansvarig för produktioner som Fly Vs Jerk och Perch Pro. Mina vänner jag talar om ingen mindre än Johan Ruhe!    

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 42

Ohhhh shit!

Baitlove startades av Klas Skoglund och Mattias J Fors i september 2015.

Idén kommer ursprungligen ifrån Klas Skoglund som under 2015 släppte in Matte på sina betes och betesbyggareidé som han snickrat på i huvudet en längre tid. 

En idé som fick Matte att gå igång på alla cylindrar. Från idé till Baitlove.com, en websida för alla oss som älskar gäddbeten, betesbyggare och framförallt då för det gäddliga fisket.

 

 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 40

Jaha mina kära fiske buddys... på vägen upp till Suncity Predator Show fick jag schansen att prata lite med denna herre. Vi snackar betebygge, Rugen och en mass annat kul om stor slämmiga grönisar. 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 39

Jaha mina vänner... denna efterlängtade herre är äntligen bakom en av mina mickar! Jag ger er inget mindre än livshistorien av en sjukt legendarisk svensk sportfiske-prowfajl. Mannen bakom mässfilmerna sedan 2011, myten bakom FKP-Gear snor heta abborre prylar. Och sist men inte minst så konserverar han även fina fina fiskar...  

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 36

Jesper Och den legendariska fantomen, Johan Aka Bonnen Nilsson är ute och metar karp. I brist på annat tvingar dom att ljuga lite in i en mic, Då Jesper och bonnen är relativt fräsha till detta med karpmete och riktigt glada i att diskutera ämnet. 

Lilla malen.... som sagt Jesper De Large