En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 22

Boom Shalak Lak, Booooom! Äntligen så fick jag på han. Efter många misslyckade försök möttes äntligen våra tidslinjer. Sen att kravet för att att vi skulle få ihop det var att jag skulle få diarré och tvingas stanna från jobbet en dag eller i i misstankar om magsjuka. Förresten, vilket mesigt jävla samhälle vi är... När jag sjukanmäler mig till jobbet får jag ett samtal från en sjuksköterska som förbjuder mig att gå till jobbet på 48h efter sista toalettbesöket. Varför? Jo! För jag kan visst smittas. Men om jag bara är lite dålig i magen? Ska min chef fortfarande behöva betala mig när jag sitter hemma och kliar mig i huvudet i två extra dagar då jag i själva fallet kunde vart jobbet och förtjänat mina pengar? Som sagt, vi börjar bli lite väl jävla mjuka i vår vardagliga existens. Miss förstå mig inte, det är asskönt... men ändå! 

Oj va det rann iväg på annat där helt plötsligt! Som ni ser, allt är precis som vanligt. 

Tillbaka till denna super herre som jag höll på att introducera. Han är mer eller mindre en miljö-aktivist med en av Sveriges grönaste, solcells-drivna fiskebåt. Han är mannen bakom fisheco.se, en populär Svensk nyhets-sajt. Han är även snillet bakom Fisheco+ LIVE där han åker ut och under ett antal timmar intervjuar fiskare i deras hemma-miljö, ute på sjön och med spöt i hand. Han är även legenden bakom Skandinaviens förmodligen första Sportfiske online-magasin, +Magazine FishEco där du kan följa sportfiskets utveckling i Sverige och övriga Norden.

Så utan mer knep och knåp... Mister Jan "Jan O" Ohlsson!