En Fiskares bekännelser, Avsnitt 21

Ohhh min favorit hippie är på besök! Daniel "Kan Dass" Kangas som ändå var nere i småland och jobbade beslöt sig för att göra mig sällskap på tredagars gäädfiske i, ironiskt nog, öppet vatten mitt i januari. Klimatförändring? Kanske! Förmodligen! Med största sannolikhet... ja! Fisket i säg gick inte särskilt bra kan jag inte påstå, men en intressant pod blev det.

Vi snackar mer eller mindre bara tropiskt fiske . Fiskar som Geet "GT", Dogtooth Tuna, Snappers och Indisk "Killer catfish" Goonch. Mellan det att jag som vanligt flummar iväg på en massa annat, då ölen fick flöda så att säga, så diskuterar vi även fördelarna med att fiska hulling-löst vi GT, Afrika, Indien och en massa annan trams! 

Han är en Väldens medborgare som mer eller mindre har varit på alla kontinenter moder jord har att erbjuda. Hans kunskap och erfarenhetsfacit skulle få självaste Marco Polo att häpna och hans överlevnadsförmåga imponerar på tyngsta av indianer... Mina damer och herrar jag ger er, Daniel Kangas! 

216869_10151025347926017_191177671_n.jpg