En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 20

Tjugo episoder?! Det va inte alt för illa pinkat. Men innan jag lägger fram dom goda nyheterna så måste jag berätta dom tråkiga. Efter som jag har begränsad band-vid så kan jag bara ha tjugo avsnitt uppe åt gången. Om jag ska ha fler uppe kostar det lite mer kusingar va... det har vi tyvärr inte råd med. 

Men hur som.. denna brittiska fantom är en fiskemakare som heter duga. Han är mannen bakom Swedish Bait Mechanics  och True Custom Rods. Samtidigt hinner denna herre även jobba på legendariska Söder Sportfiske och underhålla en familj. Han är en livslång karpmetare med en nyfunnen kärlek för predator fiske. Mina damer och herrar, Gary Benney! 

För övrigt, han talar fin, fin Svenska. Vilket ni kommer höra is lutet av podden. Jag fattar inte varför vi inte tog podden helt på Swe?!

Enjoy it my dearest=)