En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 9

Kaaad da dash! Stinger Productions kommer och hälsar på bakom micken...

Inte så mycket att säga om grabbarna då jag är ganska ny till deras sällskap, men fina killar är det min själ! Och om du vill kolla vad grabbarna sysslar med så är det bara klicka på bilden ovan så skickar du magiskt... direkt till deras Youtube kanal. 

Hade som sagt "a fuckin blast" med killarna under helgen som dom vart här. Speciellt Philips melodi på guran, vilken lirare. Och jag får självfallet inte glömma Axels ordvitsar, ordvitsarna podcast kan man kanske säga! 

Förövrigt! Så har jag fan nästa alltid en förövrigt i slutet av varje inlägg... men det är inte lätt att vara lika re-tard som mig och som tur är har jag en tendens att lära mig utav mina misstag. Så från och med nu så kommer alla podcasts att köra innan fisket. Ingen ska vara seg, sliten eller bara allmänt slut i huvet. This was the last one... jag lovar! 

Eller va fan lovar jag för? Detta är gratis och dessutom avsnitt nio, jag håller ju bara på och lär mig hur det här ska gå till på ett bra sätt..Så jag lovar ingenting, men jag ska försöka=) 

 

Massa Kärlek!