En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 8

Kada da duah, mina kära fiske-freaks! 


Jim Sammons, Kayak Fishing Tales har vart på besök. Jim är en av pionjärerna av kajakfiske i världen. Han vart den första som landade en Marlin från kajak och har sedan dess vart i framkanten av internationellt kajakfiske. Men oss även den underbaraste av kameramän Will Richardson. En av få personer jag träffat med en större ambition för trams än mig, borde säga det mesta om honom. Men förutom filmografi är han även en ytterst skicklig fotograf och editerare. Sist men inte minst Jan Liska, Team manager för Jackson Kayak Europe. Med andra ord... min chef! Detta är den första podden av många förhoppningsvis som är på engelska. Jag vet att vi bor i Sverige och så... men man måste vara lite internationell, enjoy it!

Förövrigt, jag har skaffat lite mer nya prylar till studion, vilket också gör att jag har mer grejer att lära mig. Som alla vet så är jag bokstavligt talat sämst på tekniskt-shit så min mic är lite överkänslig och det låter lite illa här och där, speciellt i början. Jag ber om ursäkt och fortsätter min utbildning inom mixarbord, ljud och allt annat shit... please dont hate me, I love all of you. Even if your an asshole=)