En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 12

Hesus, Tittie-freaking Christ! 

Robbo är back and he´s in black! Robert är en av dom mysigaste människorna inom sportfiske-Sverige.  En Riktig fantom när det kommer till fiske-underhållning. 

Robbo har även han kört igång en Podcast, Nytt Fiske- on the air, där ni hittar den första delen av detta avsnitt. Robbo Firar sitt tionde avsnitt och jag fick äran att cross-podda detta jubileum med denna magiska män. Så om du ramlat in här först så rekommenderar jag starkt att du först går till http://nyttfiske.se/podcast/  och klickar på det senaste avsnittet för att efter på gå tillbaka och lyssna färdigt här.  

Som vanligt så snurrar jag och Robbo in en massa annat än fiske... men vi drar det snabbt tillbaka till våra feniga små vänner. Men det är ingen nyhet att denna pod är lika oorganiserad som big bang. Men på något konstigt sätt så får vi oftast ihop det!

Simma lugnt mina vänner, och glöm inte att prenumerera på Nytt Fiske- On The Air!