En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 53

10648914_564643943657968_5778018959010049425_o.jpg

Ella är en av våra mest rutinerade damer inom sportfisket. Allt från Gäddfiske, Laxtrolling till Jiggfiske efter Hälleflundra. Denna magiska dam har koll. Jag fick chansen att prata med henne under sen sommaren när jag så febrilt försökte landa en gigantisk Hälleflundra från kajak. Jag var nära.. men när skjuter ingen hare.

´Hur som, här är super Ella!

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 51

OBS! Om du vill skippa bebis-ljudet i bakgrunden så spolafram till ca 45min in. Annars, enjoy the fuck out of this! 

Stale2.JPG

Vad ska man säga om herren i fråga som inte redan är sagt om Jeremy Wade?! Han har fångat allt och lite till. Från gigantiska gäddor till Sveriges största karpar. Jag ger er ingen mindre än min förebild, Idol och mästare.... Henrik Stale!

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 50

Ohhhh shit... 50 avsnitt! 100 timmar fiske bullshit?! Tror ni vi kan göra 950 till? 

Jaja, skit i det nu. Här har ni en grabb som bestämde sig för att bli Karpmetare, och vilken framgång denna jävla grabb har haft. Jag ger er ingen mindre än Simon, das carpfen angler!  

JesperdeLarge pike.jpg

Och min älskade vapendragare sen många år, Peppe Le Piu! 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 49

Christan Ottosson, Aka Ensamvargen är en specimen lirare ut i fingerspetsarna. Förutom ett läckert antal fina svenska specimen fiskar så har denna herre även förmågan att beskriva dessa fångster som väldigt få. Det förklarar iof snabbt varför hans blogg är en vila för en fiskares hjärta, speciellt oss metare.  

Inte nog med bloggandet så har han och Tommi startat Swedish Anglers, en community-sida dedikerad till just svenskt specimenfiske. 

Önskar jag kunde hitta en bild där han faktiskt tittar in i kameran...  

Önskar jag kunde hitta en bild där han faktiskt tittar in i kameran...  

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 48

En ung.... men ack så tvätt äkta legend i sportfiske Sverige gör mig sällskap ihop med Lundberg duon.  Vi snackar lite skit kvällen innan vi ska kasta ner våra beten i det heliga Eriksberg.

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 46

Team Westins Borre-kung, med spöt i konstant tunga gung!

Jag tänker faktiskt inte ens försöka beskriva den här herren, han är minst sagt en gud bland Svenska fiskare.  

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 45

(Sorry för ljudet dom första 10min, jag vet ifan vad som hände)

Där finns män här i världen som lever ett hårt liv... ett liv av överlevnad och progress. Ett liv som tvingar dig att arbeta hårt för allt du får. Patric lever det... varje dag hemma i Glenda, Alaska. 

En MMA - heavyweight som har sitt hjärta i Jakt och Fiske. medan han imellanåt släpper ut sina missade hugg i ansiktet på sina motståndare.