Det vart länge sen!

Från 10:e Februari till 22 April.... Jag borde fan skämmas! 

Kajak fiske är verkligen den nya medicinen mot mitt hyperaktiva beteende!

Kajak fiske är verkligen den nya medicinen mot mitt hyperaktiva beteende!

Men vad ska man göra när man inte hinner eller kan? Det är bara smyga fram och se till att sköta det så snabbt som möjligt. Det är inte så att jag inte vart ute och busat va men ändå. Så låt mig fylla i med en skvätt bilder och lite otydliga ord...

Jag får väl introducera med att denna fantom har vart på besök! Freewaters alldeles egan Coffe, Aka Turbo! Ni känner honom från en liten rulla vi alla sätt på nätet som heter 12:an. 

freewaterpictures.coffe.blekinge

Turbo är en karaktär utan dess like. Jag lovade självklart rally fiske i mitt fina Blekinge skärgård, rally blev det men ett rally fyllt med snipor och annat smått och gått. Det viktigaste är att vi fick paddla oss trötta och drilla lite smågäddor i gott varandras sällskap. Självklart så skulle vi spelat in en liten Poddis men allt kajakand och den där bärtzen som vi avnjöt när vi väl kom i land vid Senoren gjorde det hela väldigt, väldigt, väldigt jobbigt. Så vi sparade den till ett annat tillfälle, allt inom sin tid mina vänner!

Livet är fint på sjön... speciellt när man kan njuta av lite humlevatten!

Livet är fint på sjön... speciellt när man kan njuta av lite humlevatten!

Tyvärr blev där inga monster denna omgång, men vi tar upp jakten en annan dag. Det är inte så att Coffe känner sig nödig efter en gigant, trotts att den hade suttit fint på hans omänskliga CV. Förr eller senare kommer Coffe på podden och ska berätta om sina äventyr. Vad jag vet så är han den ända jag känner som lätt får för sig att paddla genom Fraiser-river eller liknande i månader på egenhand. Här finns historier att hämta. 


Förutom denna mysiga händelse så har där även kommit ut ett nytt nummer utav Metemagasinet där du kan läsa en ganska mysig artikel från mig som handlar om valet och skillnaden på dom olika betefiskar man kan använda till Gädd- och Gös-mete. Bara följa länken så kan du läsa direkt i mobilen, datorn eller på paden!


Men nu till det roligaste av allt får jag väl ta och säga. Just nu när jag sitter och skriver samman detta inlägg så befinner sig ingen mindre än Jim Sammons, Kayak Angler på Senoren (Pike Strike Sweden Campen) och spelar in två avsnitt utan sin tv show. Enastående människor både Jim och hans cameraman. För övrigt kommer båda komma på podden under nästa helg, det kommer bli fucking epic! En fiskares bekännelser goes international... Jag hoppas att ni kan leva med att dom två kommande poddarna kommer att vara på Engelska. Den första med Jim Sammons och hans Cameramän, den andra med Jan Liska och Team Jackson Kayak, Europe.

Nu ska jag inte avslöjja mer, eller om jag jag ska vara ärligt så måsta jag klyva ved=( Så ta det lungan och så ses vi här om ett par dagar...


Simma lugnt!