Nytt och fräst, äldre men sjukt coolt!

Det ramlar hela tiden in nya gummi beten från höger och vänster känns det som. Vissa är gamla etablerade betestillverkare som man bara missat, medan andra precis har börjat och fått till någonting alldeles speciellt.

Under den senaste podcasten som jag gjorde med Roy Ridbäck och herr Lexe så hade grabbarna med sig en massa betesboxar fyllda med beten jag hade full koll på, plus en massa ny/gamla prylar som jag gillade äckligt skarpt, så att säga! 

Överst: Bagge   Nedre: Renz Shad

Överst: Bagge   Nedre: Renz Shad

Om du vill höra detaljerna för dessa två gå in och lyssna på den senaste podcasten avs. 16 så får du mer utförlig beskrivning av betena ovan. Jacob och Roy har båda fiskat mycket med "Bagge" dessa ( thihi.. ) och förklarar fördelarna med diverse jigg. Väldigt häftiga beten, speciellt med tanke på att dom är framtagna i någons garage med inget annat än Buffel-Gädda i skallen.

Förutom dessa två super-kids så hade jag min älskade samhällsparasiten Skinnet Axelsson med homie på besök. Denna kära vän till David visade sig också vara en betestillverkare och hans jiggar fick mig att smälla av. Jag har iof bara fiskat med dom vid två tillfällen, men vilken gång. Betet heter bara Craft by Elvis och om du klickar på länken kommer du till hans FB sida där du hittar all information inklusive meddelandeknappen vi vilken du kan börja flörta till dig ett par handgjorda skönheter. Betena skapar en perfekt siluett tackvare en breda kroppen och vaggar förförande i båge drag, lyft och sjunk. Kolla n Craft by Elvis, GRYMT!

För övrigt så är dessa fantomer påväg in i Studio EFB-Kaos: 

Henrik Lindh (Kroppsbyggare, Betterbodies Team member och speciemen-fiskare)

Gröt Jocke (Karpmetare, Gäddfiskare och en allmänt spännande karaktär)

Stefan Dansken Nielsen (LEGEND)

Peter Söderling (Limnolog (Söt/bräckvattens biolog) som idag forwskar kring den Svenska malen 

med flera....

 

Massa kärlek, bitches=)