Äntligen är den riktiga hösten här!


Let the games of Pike begin!


Sista uttalandet borde förklara det hela, men låt oss gå in i detalj. Det är äntligen höst och vatten temperaturen sjunker sakta men säkert neråt i takt med att fiskens aptit ökar inför övervintringen. Detta i sin tur ger oss sportfiskare möjligheten att komma i kontakt med dom riktigt stora individerna i våra hemma och borta vatten. Då fisken är mer och mer pressad av väderförhållandena att äta upp sig inför den kalla och ganska passiva vintern. 


Efter en härlig sommar utan allt för mycket fokus på fisket utan mer på huset, sambon och den nyinförskaffade familjemedlemmen Vilja så ska det bli skönt att återigen få fokusera sina tankar på fiskets underbara värld. Att återigen få höra bromsen skrika och lacken spricka när en "tia" drar ner mot botten. Att åka kajak-släp efter sjukilos gäddor och paddla tills man inte orkar lyfta armarna... underbart! 


Välkommna till en ny gäddfiskesäsång mina vänner. Knyt ihop dina tafsar, det börjar bli dags!