WEII HOOO!! Första Avsnittet av EFB är uppe!

Efter att jag, mitt teknologiska missfoster, krabbat fram och tillbaka så har jag äntligen lyckats upp det här. Det första avsnittet av en fiskares bekännelser hittar du höst upp till höger. Jag håller även på att få ut den på Itunes så man kan lyssna direkt genom Podcaster i mobiltelefonen.  

Efter att antal nyårs bärtz så kommer på lösningar till det mesta!

Efter att antal nyårs bärtz så kommer på lösningar till det mesta!

Podcasten, eller snarare konversationen mellan fiskare kommer att handla om precis det du hoppas. En massa fiske. Vi kommer tips om allt vad gäller fiske film, tackel, utrustning, resor båtar... you name it! Men jag ska även försöka lyfta fram frågor som hälsa och kost, och nu menar inte att vi ska börja äta gräs n shit, utan god hälsosam mat man kan ha med sig på sjön eller varför inte något gott recept på en felkrokad fisk? Dessutom lite träning om några fiskare ens sysslar med sånt :) Och självklart deras livsfilosof. Hur dom ser på sitt fiske, vad som är viktigt att fokusera på för att nå framgång etc. Ja! Allt det som kan vara intressant att faktiskt veta. Jag ska ha alla sköna lirare från flugfiskare till jerk-freaks ända fram till tävlingsmetarna hoppas jag. Så vi ska få lära oss en massa, massa härliga fiske hemlisar. Viktigast av allt, alla fiske historier... 

Så klicka dig in längst upp till höger, och lyssna in det förra avsnitt av En fiskares bekännelser. Eller klicka HÄR.